BELHOPRO_RGB_POS_transp

TE KOOP
Seattle, Dorp 4 Bonheiden

Dit luxueus project, ontworpen door arch. Schellen, is een pareltje, gelegen midden in het dorpscentrum.  De lichtrijke appartementen zijn instapklaar en volledig afgewerkt met zeer luxueuze materialen. Met veel oog voor detail, heeft men gekozen voor een topinrichting van badkamers en keuken.  In elk appartement kan je genieten van een zuidelijk terras.  Er is veel aandacht besteed aan de normen voor energiezuinigheid en comfort.  Uitstraling, kwaliteit en design zijn de troeven van elk appartement ! Het nieuwbouwproject bestaat uit 8 appartementen + 2 penthouses en 1 commerciële ruimte (opsplitsbaar tot 4). Parkeerplaatsen en bergingen zijn ondergronds.

Appartementen

Appartementen op eerste en tweede verdieping: 91 -133 m² : 1 appt. met 1 slpk. en de overige met 2 of 3 slaapkamers, prachtig terras aan de voorzijde, uitzicht achteraan op een groene omgeving.

Penthouses

2 penthouses (116 – 117 m²) , 2 slaapkamers met uitzonderlijk terras (37 – 58 m²)

Commerciële ruimtes

De residentie Seattle heeft een mooie, luxueuze uitstraling met op het gelijkvloers een commerciële oppervlakte. Deze commerciële ruimte wordt casco verkocht en is in totaal 378 m2.  Eventueel  is deze totale ruimte opsplitsbaar in 2, 3 of 4 units. De panden zouden kunnen bespreekbaar zijn om ze op te splitsen