Stijlvol resideren

Voor al onze projecten streven we naar een unieke integratie van de residentie in de stad. Door duurzame materialen en luxueuze afwerking bieden onze projecten een meerwaarde voor de omgeving. Door zorgvuldige inplanning wordt elke vierkante meter van de residentie nuttig gebruikt zonder een compromis te moeten zoeken.

Mechelen - Ijzerenleen 4-6

Te Huur

Mogelijkheid om:
- Het totale pand te huren ( +- 800 m2 )
- Ijzerenleen 4 ( +- 180 m2 )
- Ijzerenleen 6 ( +- 615 m2 )

Baal - Pastoriestraat

Nieuwbouwproject

Realisatie voorzien eind 2020.

Seattle, Dorp 4 Bonheiden

100% verkocht (enkel nog garagebox te koop)

Midden in Bonheiden, een bruisende maar rustige stad. Niet ver van het dorpsplein, waardoor u gemakkelijk te voet naar de winkel of het terras kan. Onze appartementen zijn voorzien van een hypermoderne look, volledig afgewerkt, met oog voor detail. Enkel nog een garagebox te koop.

Appartementen: 10
Winkelruimtes: 4
Garages: 14

De koorenaar, Bonheiden Dorp 20

Te koop / Te huur

In het hartje van het dorp is nog plaats voor diverse, lokale, gespecialiseerde bedrijven zowel als winkelomgeving of in de dienstverlening. Bonheiden bruist van gemotiveerde ondernemers waardoor de dorpskern belangrijk is om klanten van eigen streek te kunnen bedienen en aantrekken. (Horeca is uitgesloten).

Tienen, Grote markt 20

Te koop / Te huur

In het hartje van het dorp is nog plaats voor diverse, lokale, gespecialiseerde bedrijven zowel als winkelomgeving of in de dienstverlening. Tienen bruist van gemotiveerde ondernemers waardoor de dorpskern belangrijk is om klanten van eigen streek te kunnen bedienen en aantrekken. (Horeca is uitgesloten).

Kraainem Sijsjeslaan

VERKOCHT

Prachtige gerenoveerde villa op een stuk van 10A met zuid-west gerichte tuin van 750m². Ruime inkomhal met apart toilet. Lichtrijke leefruimte met aangrenzend een volledig ingerichte keuken. Beiden geven uit op een prachtig zonneterras. Ruime slaapkamer met aangrenzend een badkamer.

Keerbergen Haachtsebaan 37A/1

Te Huur

Mooie Duplex met 2 slaapkamers, gelegen vlakbij het centrum van Keerbergen
Het appartement ligt op wandelafstand van het dorpsplein en verschillende supermarkten, slager, bakker en bushaltes.
Er is ook een ruime zolder aanwezig en de garage achteraan is inbegrepen in de prijs.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten te betalen.
Vrij vanaf: 01 November 2019